St. Andst Efterskole søger en ny årsvikar med mulighed for fastansættelse snarest

28. November 2018

St. Andst Efterskole søger en ny kollega, der kan være med til at videreudvikle skolen til en af landets mest eftertragtede efterskoler for unge med læsevanskeligheder/ordblindhed.

Faglige kvalifikationer: Dansk, Matematik, Engelsk og gerne efterskoleerfaring.

Du holder af at arbejde med unge mennesker og vinder helt naturligt deres tillid og respekt, ligesom du er garanten for et tæt og udbytterigt samarbejde med forældrene til gavn for de unge.

Vi søger en ny kollega, der:

• er faglig velkvalificeret
  • er erfaren og dedikeret underviser
  • har lyst til pædagogisk udvikling
  • har humor og godt humør
  • har lyst til fleksible arbejdstider og efterskolelivet
  • har lyst til at deltage i skolens fællestimer
  • har lyst til teamwork

Vi kan tilbyde:

• Dygtige og engagerede kolleger
  • Gode undervisningsforhold
  • Stabil elevtilgang og god økonomi
  • Muligheder for pædagogisk udvikling

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Er du teamspilleren, der tror på dig selv og gerne vil gøre en forskel sammen med andre mennesker, så søg stillingen på mail: kontor@storeandst.dk mærket ”ansøgning” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til forstander Karsten Degnbol 23 23 82 49 eller viceforstander Morten Gregers Christensen 42 24 74 90.

Send din ansøgning senest: Mandag d. 10/12 kl. 12.00.

Yderligere informationer kan også findes på skolens hjemmeside: www.storeandstefterskole.dk

St. Andst Efterskole er en efterskole for 87 normaltbegavede unge (8., 9. og 10. kl.) med læse- og skrivevanskeligheder, hvor IT teknologien er en integreret som en del af vores læringsmiljø. Skolen, der har eksisteret siden 1983, ligger i Andst by, centralt beliggende, tæt ved E45 og E20. Vi har gode undervisningsfaciliteter til både idrætslige, boglige og praktiske fag. Skolen vil i starten af 2019 starte en nybyggeri og renovering, som til skolestart august 2019 vil hæve elevtallet på skolen til 125 elever.

St. Andst Efterskole

Markdannersvej 3

St. Andst, 6600 Vejen kontor@storeandst.dk www.storeandstefterskole.dk Tlf. 7558 8422