Store Andst ligger centralt i Sydjylland, hvor det er nemt at komme til med både bil, bus og tog fra hele Danmark.

Vores elever kommer typisk fra de nærmeste kommuner Vejen, Esbjerg, Kolding, Vejle, Billund, Bramming og Fredericia. Men hvert år har vi også elever fra resten af Danmark.

Regionalbussen 188 stopper ved skolens hoveddør.

Toget kører hele vejen til og fra København uden skift og med stop på alle mellemliggende stationer.

Skolen ligger blot fem minutter i bil fra nærmeste motorvejsafkørsel.

Købmand, foreningsliv og natur

Store Andst er en landsby i Vejen kommune. I sognet er der 1400 indbyggere, et stærkt foreningsliv, folkeskole og købmand. I hverdagen bruger vi byens fodboldstadion, den lokale folkeskole og den bynære natur i undervisningen. Og hvert år går et par elever til konfirmationsforberedelse i kirken, der er nabo til skolen.