Du er med i en kontaktgruppe på 6-9 elever, som du også har undervisning sammen med. Til kontaktgruppen hører en lærer, som I også har i en stor del af jeres undervisning.

I kontaktgruppen kommer I til at lære hinanden rigtig godt at kende fra starten af skoleåret. Det bliver en tryg base af kammerater, som du altid kan gå til, hvis du lige har brug for at få luft, vende tanker eller bare dele et godt grin.

Kontaktlæreren er den bedste hjælp. Kontaktlæreren kender dig fra timerne. Derfor har læreren godt styr på, hvordan det går i de enkelte fag og kan hjælpe dig med det, der er svært. Det betyder selvfølgelig, at det ikke er nemt at gemme sig bagerst i klassen, når man ikke lige har energi til at deltage. Men se det som den bedste hjælp, du kan få til at komme videre efter efterskolen. Kontaktlæreren har også kontakten til dine forældre.