På St. Andst efterskole har vores elever mulighed for at vælge en lang række af kreative tilbud i bl.a. valgfag. Derudover har vi også en årligt tilbagevendende teateruge, hvor vores elever over en uge bygger en teaterforestilling op fra bunden, for til sidst at spille den for bl.a. forældre. På St. Andst efterskole handler preformance og kreativitet også om den enkelte elevs kreative evne til at finde på anderledes løsninger på de udfordringer, som den enkelte elev har med i rygsækken. Elever på St. Andst efterskole kommer til at lære, at preforme – at stå foran andre og præsentere eks. Skoleprodukt, tilberedt mad m.m. At sætte sig selv i spil overfor andre mennesker, giver selvtillid og troen på egne evner.